Fint badrum till familjen

Hej alla glada läsare! Jag tänkte bara tipsa om något som jag gjorde ihop med min familj! Tänkte dessutom prata lite om företaget som heter SM Bad & Bygg som hjälpte oss att fixa vårt badrum! Vi tänkte att vi skulle unna oss något ihop i familjen såhär efter skatteåterbäringen, och då kom lilla Lisa (vår dotter) på en rolig idé! Att varför inte fixa om i badrummet! Det tyckte vi alla att det lät som en kul idé, så då tog vi tillfället i akt och tog kontakt med detta företag som heter SM Bad & Bygg.

Vi gav dem helt fria händer (nästan), och vi tänkte att vad som helst är ju faktiskt bättre än det vi har nu. Men oj, vilken överraskning det blev sedan! Vi fick oss en chock när vi såg hur fint de gjort, och det passade verkligen ihop med vår övriga inredning i huset! Våra barn tyckte att detta var helt klart den bästa idén och nu stortrivs vi alla. Våra barn nästan slåss om badrummet nu (alla vill ta ett bad i det jättefina badkaret de lagt in!)!

Skulle verkligen rekommendera detta företag till alla som vill göra om sina badrum. Vi blev inte besvikna! Ska avsluta detta inlägg nu, men vi hörs snart igen! Ha det bra så länge, vi hörs snart!