Att gå till en massör

Ja, det vore nog väldigt skönt att gå till en massör och få bortmasserad de här knutorna som jag har i ryggen. Har haft lite ont det senaste och varit lite stel i axlarna. Gör ont när jag lyfter upp dem och så ska det inte vara. Så kommer nog att få lägga över den tiden på några andra och på att göra annat istället för det finns ju ganska många olika saker som man kan göra. Det är oftast just det som är det viktiga och i många andra lägen är det inte alls lika aktuellt att få dem genomförda direkt.

Men det bästa med de massör på Queenna Spa Salong som jag brukar gå till är att det ofta finns ganska bra tider. Hon brukar ha ganska bra med tider så det brukar oftast inte vara några som helst problem med att få dem för det är en av de få sakerna som ordnar sig för alla dessa olika tjänster och arbeten. Kanske inte behöver bara vara det men kanske ändå kan konstatera att de har betydelser och att de faktiskt har viss effekt och att den effekten kan komma att ge ganska mycket, sen om det är någonting lite mer specifikt eller inte det överlåter jag till andra att ta med i diskussionen.

Istället för att bara göra det hela via Queenna Spa Salong och deras massörer så kanske det finns andra som tycker om att variera sig lite också men framförallt så finns det ju andra saker som kan vara roliga att göra också, som att testa på olika sorters massage. Men det kan man göra på ett och samma ställe också samt hos samma massör också.