Har du besökt den här heminredningsbutiken?

Barn och familj och heminredning är det som jag prioriterar här i livet. Att skapa ett hem som är trivsamt för alla i vår familj men även mina kompisar som gärna kommer och hälsar på, det tycker jag om. Att jag kan skapa ett personligt och trivsamt hem kan jag tacka ett företag för heter Perfect home Camilla Kvist för. Hit ska man vända sig om man är intresserad av heminredning i Piteå, Skellefteå eller Umeå. Jag har många vänner som sagt att de inte fått den hjälp de tyckt att de behövt när de vänt sig till andra företag eller butiker för att få hjälp med heminredning i Piteå med omnejd. Att inte få hjälp så att man blir nöjd till 100 procent är förstås väldigt frustrerande. Jag vet själv hur det kan vara för innan jag hittade till Perfect home Camilla Kvist har jag själv varit med om det här och till och med ännu värre, jag blev snorkigt bemött i en butik på “fina gatan”. Först och främst så finns det ett både stort och brett sortiment när man går till Perfect home Camilla Kvist, och för det andra så är kundservicen och bemötandet jättefint. Man kan få rådgivning, man kan till och med beställa saker som inte finns i sortimentet och hon Camilla Kvist som driver den här butiken har alltid ett vänligt ord över och ett leende på läpparna. Tänk om alla butiker haft en lika fin kundservice som hos Perfect home Camilla Kvist! Det här är en butik som jag älskar och jag vill som vanligt när jag skriver här på bloggen dela med mig av sådana här guldkorn. Ni som vill vara med om att plocka russinen ur kakan borde intressera er för denna butik inom heminredning i Piteå, Skellefteå och Umeå.